2013 m. sausio 1 d., antradienis

Pica


Pica, pica, pica!!!!!! Skanu ir greitai paruošiama.

Kai norisi lengvo užkandžio ar laukiate svečių, galima pasigaminti lietuvių (beveik nacionaliniu patiekalu tapusią) PICĄ!

Ingredienatai:
  • Picos milteliai (parduodami kiekviename prekybos centre), kas netingi gali ir tikrą tešlą gaminti
  • Pomidorai
  • Paprika
  • Faršas
  • Pievagrybiai
  • Alyvuogės
  • Konservuoti svogūnėliai
  • Prieskoniai
  • Pomidorų padažas (ketčiupas)
  •  Sūris
  • ... ir tai, ką dar turite šaldytuve
Paruošimas:

1. Vadovaujantis instrukcija, esančia ant picos miltų pakelio, pagaminate tešlą. 
2. Iškočiojate ganėtinai ploną pagrindą picai, užtepate ketčiupo.
3. Jei turite faršo, lengvai ji apkepate su svogūnais, česnakus ir įvairiais mėgstamais mėsos prieskoniais. Jį atvėsinate ir lengvai pabarstote picos pagrindą.
4. Dedate viską, ko geidžia širdis ir ką turite šaldytuve.
5. Pabarstote tarkuotu sūriu ir šaunate į įkaitintą orkaitę ( 200-220 laipsnių) bei kepate apie gerų 10 min.

SKANAUS :) Trumpas filmukas, kad būtų aiškiau :)

.










Komentarų nėra:

Rašyti komentarą